Európske sociálne projekty zamestnanosti - Hrašková, Dagmar
Rast a tvorba pracovných miest. Európske služby zamestnanosti. Európsky portál pre pracovnú mobilitu. Projekt práca na dosah. Nové možnosti pre mladých.