Information governance a Data governance v ére veľkých dát - Zelina, Michal, 1981-
Objasnenie významu, postavenia a opodstatnenosti problematiky Information governance a Data governace v štruktúre Corporate governance. Ich prepojenosť so stratégiou spoločnosti, strategickým zosúladením oblasti informačných systémov a technológií s podnikaním, ako aj s manažmentom organizácie.