Likvidná pasca v zemi nulových úrokov - Vaňo, Vladimír
Skúsenosť Bank of Japan s kvantitatívnym uvoľnením menovej politiky po viac ako dvadsiatich rokoch. "Japonský scenár" – kritika menovej politiky a menových podmienok. Likvidná pasca a deflačná špirála.