Klienti nechtějí běhat mezi bankami. Ok Pointy nabízí výběr z nejlepšího - Karhanová, Ivana
Pohodlie a vyššia kvalita ponúkaných bankových služieb v digitálnej ére prinesú zmeny v tradičnom obchodnom modeli. Spojenie bankových, poradenských a realitných služieb. Ciele OK Pointov, trendy dizajnu a zákazníckeho servisu v bankách.