Vzťahy verejnej správy s verejnými korporáciami - Staríčková, Zuzana
Zásady riešenia účtovných problémov týkajúcich sa vzťahov verejnej správy s verejnými korporáciami. Najdôležitejšie vybrané vzťahy verejnej správy s verejnými korporáciami podľa pravidiel systému ESA 2010. Medzi jednotkami verejnej správy je úzky vzťah s verejnými korporáciami a kvázikorporáciami.