Big data: cesta k úspěchu, ale také velká neznáma - Prchal, Luboš
Dátová analytika a práca s veľkými dátami prináša nezanedbateľné riziká. Dôvody, prečo sa firmy zameriavajú a stále viac investujú do zberu a analýz veľkých dátových súborov. Hackerské útoky a konkurenčný boj v korporátnej sfére.