Tendencie na medzinárodných OTC devízových trhoch - Salayová, Andrea
Analýza tendencií na medzinárodných OTC trhoch. Pojem devízový trh a cena jednotlivých mien, ktorá sa označuje ako menový alebo devízový kurz. Charakteristické črty devízovej burzy. Jej význam. Mimoburzový alebo over the counter – OTC trh („obchod cez priehradku“).