Veci, ktoré zvyšujú IQ mestám - Lászlóová, Klaudia
Aby veľké konglomerácie mohli fungovať ako harmonický celok a dobré miesto pre život, potrebujú aj vyššiu inteligenciu. Inteligentné mestá (smart cities) sú moderný a vo svete rozšírený koncept. Čo charakterizuje mestá s IQ. Príklady inteligentných miest vo svete.