Scrambling dát alebo ako na to - Vlasák, Jakub
Maskovanie (scrambling), predstavuje metódu tvorby dát, ktoré sú podobné v štuktúre, ale rozdielne z pohľadu autenticity. Prečo a kde sa scrambling používa, ako chránime aktuálne dáta a kedy potrebujeme ich funkčnú náhradu.