Zamotaný prípad plyšového macka - Kampf, Vladimír
Príbeh Teddyho, plyšového medvedíka, ktorého pravdepodobne ušila Margarete Steiffová v nemeckom Bavorsku. Múzeum plyšového medvedíka v bavorskom Giengene ohromuje nielen deti, ale aj dospelého návštevníka. Konkurenční výrobcovia vidia zrod medvedíka inak. Priestor dostávajú "konšpiračné" teórie a boj firiem o zákazníka, ktorému ponúkajú hračku s príbehom.