Harmonizácia rodinného a pracovného života v kontexte sociálno-ekonomických zmien - Šipikalová, Silvia, 1979-
Hľadanie efektívnej cesty ako zvýšiť pôrodnosť a podporiť zamestnanosť žien. Charakterizovanie a zhodnotenie podmienok zosúlaďovania pracovného a rodinného života pomocou vybraných nástrojov v Slovenskej republike.