Využitie projektového vyučovania v predmete Podniková ekonomika - Orbánová, Darina
Inovatívne cesty vyučovania - projektové vyučovanie. Jeho primárnym cieľom je aktívne zapájanie žiakov do procesu poznávania. Jeho najdôležitejšou podmienkou je vnútorná motivácia žiakov, túžba vyriešiť daný problém. Využívanie projektového vyučovnia má veľký potenciál aj pri vyučovaní ekonomických predmetov, napr. Podnikovej ekonomiky.