Aktuálne problémy zamestnanosti v kontexte koordinovaného prístupu EÚ - Rievajová, Eva
Trendy ovplyvňujúce ekonomický rast a tvorbu pracovných miest. Identifikovanie kľúčových problémov na pracovných trhoch s akcentom na rast zamestnanosti v podmienkach SR. Charakteristika spoločných prístupov EÚ a ich riešenie.