Príprava učiteľov ekonómov v súčasných podmienkach Slovenskej republiky - Novák, Jaromír, 1978-
Legislatívne východiská prípravy učiteľov ekonómov na Slovensku. Príprava učiteľov ekonómov na pôde Katedry pedagogiky NHF EU v Bratislave v súčasnom období. Ďalšie aktivity Katedry pedagogiky NHF EU v Bratislave. Vedeckovýskumná a publikačná činnosť katedry.