Inovatívne možnosti financovania projektov - Donovalová, Alena, 1986-
Historický pohľad vývoja crowdfundingu ako spôsobu financovania projektov. Systematizovanie poznatkov od vývoja až po súčasné princípy fungovania crowdfundingu ako uceleného systému zbierania finančných prostriedkov. Nový rozmach crowdfundingu, ktorý sa stal životaschopným zbierkovým mechanizmom.