Prečo politika potrebuje Trubanov - Garaj, Patrik
Čo hovorí Trubanova kniha s názvom Support o potrebnom upgrade riadenia spoločnosti. Michal Truban založil a vybudoval najväčšiu webhostingovú spoločnosť na Slovensku WebSupport. Popri tom rozbehol ďalšie úspešné firmy Nicereply alebo Inhiro. Je mentorom start-upov a spoluzakladal občianske združenie slovensko.digital, ktoré bojuje proti korupcii a za efektívne štátne IT služby. Websupport ako support (podpora) pre spoločnosť, tvorba komunikačnej infraštruktúry celej spoločnosti. Ako vniesť inovačný spirit technologických gigantov a start-upov do štátnej administratívy - inšpirácia americkou a britskou iniciatívou.