Simulácia podnikania - ideálna výučba budúceho podnikateľa - Hlavatý, Ivan, 1978-
Simulácia podnikania - Global Marketplace Simulation a ciele uvedeného predmetu študentom podnikového manažmentu v rámci predmetu Manažérske hry. Možnosť praktického overenia vedomostí získaných v jednotlivých odborných predmetoch prostredníctvom počítačom podporovaných rôznych simulácií podnikania.