Verejno – súkromné partnerstvá a zásady riešenia účtovných problémov v rámci týchto vzťahov - Staríčková, Zuzana
Verejno–súkromné partnerstvá a ďalšie zásady riešenia účtovných problémov v rámci týchto vzťahov. Verejno–súkromné partnerstvá zahŕňajú významné kapitálové výdavky na vytvorenie alebo obnovu fixných aktív zo strany korporácie, ktorá následne riadi a spravuje aktíva, aby poskytovala a dodávala služby buď verejnej jednotke, alebo všeobecnej verejnosti v mene verejnej jednotky.