Cloud Computing - strategická technológia - Cárachová, Magdaléna
Možnosti zjednodušenia používania počítačov prostredníctvom virtualizácie a cloud computingu, ktoré poskytujú aplikácie ako službu na vyžiadanie na ľubovolnom mieste a ľubovolnom zariadení.