Jiná Krajina: Doctrine of convergence through the eyes of institutional economics - Hudec, Martin
Štruktúrovaný prehľad o práci profesora Johna Kennetha Galbraitha, Kanaďana-ekonóma, ktorého myšlienky, prístupy a inovácie pozitívne obohatili ekonomickú vedu. Inštitucionálna ekonómia a jej vývoj.