Preferencie pri nákupe kníh - Hasan, Jamal
Autor pomocou dotazníkovej metódy zisťuje, či ľudia nakupujú knihy viac v internetových kníhkupectvách alebo kamenných kníhkupectvách a aké vidia výhody a nevýhody pri nákupe kníh prostredníctvom internetových kníhkupectiev. Preferencie spotrebiteľov pri nákupe kníh v kníhkupectvách Martinus, PantaRhei a Gorila. Výsledky dotazníkového prieskumu.