Smart technológie zlepšujú stabilitu siete - Kultan, Jaroslav, 1960-
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Rozvoj nového typu smart spotrebičov a zdrojov, ktorých úlohou nie je registrácia odberu, merania spotreby na strane spotrebiteľa, ale aktívny vplyv na režim siete v dynamickom režime.