<The> Magnitude of innovative trends on the framework of their practical convergence implications - Hudec, Martin
Inovácia je zámerná činnosť, ktorá zvyšuje potenciál pre inovácie a inovačnú výkonnosť hospodárskeho subjektu, pričom jeho hlavným cieľom je vytvorenie zlepšeného produktu, služby alebo technológie. Schopnosť premeniť inovačné vstupy do inovačných výstupov.