Úloha informačných technológií v podnikaní - Hlavatý, Ivan, 1978-
Informačné technológie sa stali neoddeliteľnou súčasťou každodenných činností skoro každej podnikateľskej jednotky, ktorá chce uspieť v boji s konkurenciou a rozvíjať svoj potenciál. Informačné a komunikačné technológie v malých a stredných podnikoch. Existencia, úroveň a rozsah používaných informačných technológií je v súčasnosti kritériom vyspelosti jednotlivých krajín sveta.