Informačná stratéga malých a stredných podnikov a jej vplyv na podnikanie - Hlavatý, Ivan, 1978-
Podnikové informačné systémy. Využitie informačných technológií pri strategickom rozhodovaní. Dopad investícií do informačných systémov.