Význam spoločenskej zodpovednosti v organizácii - Karkalíková, Marta
Tvorba a implementácia prístupu zodpovedného podnikania do praxe – motívy a prednosti programu spoločenskej zodpovednosti. Integrácia jednotlivých úrovní spoločenskej zodpovednosti do kultúry organizácie.