Tradícia a inovácia v gastronómií - Jarossová, Malgorzata Agnieszka, 1978-
Hlavné dimenzie týkajúce sa inovácií v gastronómii. Tradičné produkty a jedlá, inovácie v jedle. Trendy v súčasnej gastronómii. Zážitková gastronómia.