Kvalita a jej vplyv na konkurencieschopnosť - Lacková, Alica
Záujem o zameranie produktovej stratégie na kvalitu a zavedenie systému manažérstva kvality. Zavádzanie a certifikácia systémov manažérstva kvality. Hlavné prínosy zavedenia systému manažérstva kvality.