Inovatívny prístup mobilných operátorov v Bulharsku k dovolenkárom a zmeny v prístupe slovenských operátorov - Pólya, Attila
Vývoj v oblasti poskytovania mobilného internetu v zahraničí – v dovolenkových destináciách slovenskými mobilnými operátormi. Ponuka bulharských mobilných operátorov a ich reakcia na špeciálnu trhovú situáciu, keď je Bulharsko v letnom období obsadené dovolenkármi z celého sveta.