Smart technológie zlepšujú stabilitu siete - Kultan, Jaroslav, 1960-
Pojem smart technológie. Vybrané problémy smart technológie v Slovenskej republike. Ciele zavádznia inteligentného merania v SR. Nedostatky a prekážky.