Zákon o sociálnom fonde s komentárom a príkladmi - Meluchová, Jitka, 1965-
Tvorba sociálneho fondu. Základ na určenie výšky sociálneho fondu v podnikateľskej a nepodnikateľskej sfére. Použitie sociálneho fondu. Možnosti využitia príspevkov zo sociálneho fondu.