Vybrané didaktické aspekty prezentácie výstupov projektového vyučovania - Velichová, Ľudmila
Projektové vyučovanie a projekty ako vyučovacie koncepcie, ktoré sú využiteľné nielen v ďalšom vzdelávaní a odbornej príprave, ale aj v pracovnom živote. Prezentácia výsledkov projektovej práce, je spôsobilosť, ktorá je na trhu práce i v podnikaní žiadanou zručnosťou a preferovanou výhodou.