Chránené zemepisné označenia a ochranné známky na trhu liehovín - Košútová, Tatiana, 1962-
Súčasný stav používania chránených zemepisných označení liehovín a ochranných známok na liehoviny na príklade Spišskej borovičky. Legislatívne požiadavky na chránené zemepisné označenia a ochranné známky. Technická dokumentácia Spišskej borovičky.