Predhovor - Šoltés, Erik, 1974-
Príspevky prezentujú dosiahnuté výsledky v prvom roku riešenia projektu VEGA 1/0548/16 "Pokrok SR pri napĺňaní stratégie Európa 2020 v oblasti znižovania chudoby a sociálneho vylúčenia".