Diverzita chudoby a sociálneho vylúčenia v krajinách V4 a EÚ-28 v roku 2014 - Šoltésová, Tatiana, 1975-
Príjmová chudoba a sociálne vylúčenie obyvateľov hodnotené agregátnym ukazovateľom AROPE (at risk of poverty or social exclusion). Porovnanie sociálnej situácie, sociálneho vylúčenia, chudoby a miery rizika chudoby v roku 2014 v krajinách V4.