Analýza príjmov zamestnancov v závislosti od vzdelania - Orbánová, Darina
Vzťah medzi vzdelaním a príjmami obyvateľov. Príjmy obyvateľov podľa úrovne vzdelania v Slovenskej republike a v OECD. Medzi úrovňou vzdelania a výškou príjmov existuje významná pozitívna korelácia.