20 rokov Katedry informatiky obchodných firiem - Poláček, Marian
Katedra informatiky obchodných firiem je najmladšou katedrou na Obchodnej fakulte. Vznikla v septembri roku 1996. V roku 2016 oslávi 20. výročie svojej existencie. História, vývoj, pracovníci a činnosť katedry v rôznych oblastiach.