Vplyv cien dátových balíkov mobilných operátorov na rozpočet malého podnikateľa - Pólya, Attila
Vplyv používania mobilných dát na rozpočet malého podnikateľa, ktorý pri svojej práci používa mobilné zariadenie a na pripojenie do siete internet z mobilného zariadenia mieni použiť tú istú SIM kartu, ktorú používa pre hlasové služby. Porovnanie ponuky mobilných operátorov v tejto oblasti predovšetkým z hľadiska ceny, poukázanie pritom aj na ďalšie faktory, ktoré môžu mať vplyv na výber mobilného operátora.