Porovnanie vplyvu vybraných faktorov na príjem materiálne a nemateriálne deprivovaných domácností - Vojtková, Mária, 1966-
Kvantifikácia vplyvu vybraných faktorov na ekvivalentný disponibilný príjem (EDP) materiálne nedeprivovaných domácností. Porovnanie spôsobu akým vplývajú tieto faktory na príjmovú situáciu oboch skupín: na materiálne deprivované aj materiálne nedeprivované domácnosti.