Small business act - podpora efektívnosti a konkurencieschopnosti MSP a jeho implementácia v EÚ - Bukovová, Sylvia, 1959-
Zákon o malých a stredných podnikoch - Small business act ako najvýznamnejší nástroj podpory efektívnosti a konkurencieschopnosti MSP v Európskej únii. Príklady jeho úspešnej implementácie v jednotlivých štátoch EÚ a na Slovensku. Nový zákon č. 290/2016 o podpore malého a stredného podnikania v SR.