Aplikácia analýzy kovariancie pri skúmaní hĺbky materiálnej deprivácie slovenských domácností - Dúžik, Ondrej, 1989-
Dimenzie závažnej materiálnej deprivácie slovenských domácností analyzovanej prostredníctvom hĺbky materiálnej deprivácie MD – DEPTH (Material deprivation - depth). Štatistické zisťovanie.