Novely zákonov o rozpočtových pravidlách - Konečná Veverková, Ingrid
Prehľad najdôležitejších zmien v zákone o rozpočtových pravidlách verejnej správy (zákon č. 523/2004 Z.z. o rozpočtových pravidlách verejnej správy) .