Pracovný čas v doprave so zameraním na cestnú dopravu - Ďurková, Klára
Základné právne predpisy upravujúce problematiku pracovného času v doprave platné na území SR a ich vzájomný vzťah. Všeobecná úprava pracovného času v doprave. Pracovný čas v cestnej doprave. Maximálny pracovný čas mobilného zamestnanca. Samostatne zárobkovo činný vodič. Praktické príklady.