Technical efficiency of FDI firms in the Vietnamese manufacturing sector - Vu, Hoang Duong
Technická účinnosť a vzájomný vzťah priamych zahraničných investícií (PZI) v odvetví spracovateľského priemyslu vietnamských firiem. Priemerná úroveň technickej efektívnosti podnikov v spolupráci s priamymi zahraničnými investíciami a domácimi firmami.