Prestávky v práci - Ďurková, Klára
Právna úprava prestávok v práci zakotvená v zákonníku práce. Prestávka na odpočinok a jedenie. Primeraný čas na odpočinok a jedenie. Práva a povinnosti zamestnávateľa pri určovaní prestávok v práci. Prestávka v práci poskytnutá na zaistenie bezpečnosti a ochrany zdravia zamestnancov. Prestávky na dojčenie. Úraz vzniknutý počas prestávky v práci. Príklady z praxe.