Svet nebol na Trumpa pripravený. Teraz to doháňa - Pressburg, Adrian Peter
Realitný a stavebný magnát Donald J. Trump ako zdanlivý nováčik v oblasti medzinárodných vzťahov a vysokej politiky. Analytici The Trump Organization sledujú dianie a príležitosti na celom svete, sú sú rovnako kompetentní ako ich vládni kolegovia a bez záťaže politickej korektnosti a ideologických dogiem. Bohatstvo a privilegovaný pôvod ako psychologická výhoda pri jednaniach.