Is Russia successful in attracting foreign direct investment? Evidence based on gravity model estimation - Mariev, Oleg
Odpovede na otázky, či je Rusko úspešná krajina pri získavaní priamych zahraničných investícií (PZI). Faktory, ktoré vysvetľujú variáciu tokov PZI vo svetovom hospodárstve. Metodika výskumu a model priamych zahraničných investícií.