Práca v zahraničí - Luxembursko - Matochová, Oľga
Hľadanie si práce v Luxembursku. Žiadosť o prijatie do zamestnania. Podnikanie. Platové podmienky. Príjmy a dane. Životné náklady. Zdravotné zabezpečenie. Dôchodok. Rodinné dávky. Nezamestnanosť a nárok na dávku v nezamestnanosti. Užitočné adresy a linky.