Podpora podnikania mladých ľudí na Slovensku - Veszprémi Sirotková, Anna, 1966-
Zapojenie mladých ľudí do podnikateľských aktivít. Akčný plán pre podnikanie 2020 – opätovné stimulovanie podnikateľského ducha v Európe. Programy a projekty na podporu podnikania mladých ľudí. Niekoľko významných inštitúcií, ktoré pomáhajú mladým podnikateľom na ceste k úspech. Je už v rukách mladých budúcich podnikateľov, či využijú ponúkané možnosti pomoci a podpory.