Najvyššie dosiahnuté vzdelanie podporovaných podnikateľov ako determinant ich úspešnosti pri tvorbe pracovných miest - Floreková, Michaela
Podpora podnikania v jednotlivých štádiách životného cyklu podnikov. Chápanie podpory podnikania v rámci Európskej únie. Výsledky dotazníkového prieskumu, ktorého cieľom bolo zistiť súvislosti medzi najvyšším dosiahnutým vzdelaním podnikateľov a ich úspešnosťou pri vytváraní nových pracovných miest.